Decoupeer

Toont alle 20 resultaten

Decoupeer zaagjes van Laborboren.nl

Decoupeer zaagjes van Labor zijn veelzijdige en professionele zaagbladen voor verschillende toepassingen. Decoupeerzaagbladen zijn speciaal ontworpen zaagjes voor de decoupeerzaag. De bladen zijn ook wel bekend onder de naam Jigsaw blades. Decoupeerzaagjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, met diverse tanden, lengtes etc. De keuze voor het juiste blad hangt af van de snede die u wilt maken.

Decoupeerzaagblad voor hout

Een decoupeerzaagblad met fijne tanden is geschikt voor het zagen in hout. Er zijn verschillende zaagbladen, ook voor het zagen in b.v. hardhout of laminaat.

Decoupeerzaagblad voor metaal

Een decoupeerzaagblad met grove tanden is geschikt voor het zagen in metaal. De bladen zijn van Bi-Metaal wat het een sterk zaagblad maakt.

Het is belangrijk om het juiste decoupeer zaagblad te kiezen voor het te zagen materiaal. Alleen op die manier kan een optimale snijprestatie en veiligheid gegarandeerd worden.

Levering van zaagbladen

Labor zaagbladen snel aan huis of bedrijf geleverd? Wanneer u de zaagjes voor 15.00 uur besteld, worden deze binnen 24 uur verzonden. Wij streven ernaar uw boor de volgende werkdag te leveren. Wij versturen onze pakketten via DHL, dit houdt in dat wij afhankelijk van de routes zijn. Heeft u uw boor sneller nodig? Ook afhalen behoort tot de mogelijkheden. Neem contact op met onze klantenservice en wij leggen de boor voor u klaar.

Offerte ontvangen?

Gebruikt u veel decoupeer zaagbladen in uw bedrijf? Vraag gemakkelijk een offerte aan via info@laborboren.nl en wij sturen u een offerte op maat. Laborboren.nl is een leverancier van metaalboren, betonboren, houtboren en meer. Labor Holland heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het leveren van goed gereedschap wereldwijd en wij als Laborboren.nl zijn trots dealer van dit merk.