×

Zaagbladen

Zaagbladen van Labor

Laborboren.nl verkoopt de zaagbladen van het merk Labor. Wij bieden zowel de decoupeerzaagblaadjes als de reciprozaagjes. De zaagbladen zijn zeer interessant geprijsd. Vele professionele gebruikers gingen u al voor.

Verschillende zaagbladen

Er zijn verschillende zaagbladen, elk voor een andere toepassing. Het is belangrijk om het juiste zaagblad te kiezen voor het te zagen materiaal. U wilt tenslotte een optimale snijprestatie en eindresultaat. Laborboren.nl verkoopt zaagbladen voor een decoupeerzaag en reciprozaag

Hoe kies ik het juiste zaagblad?

Wanneer u weet in welk materiaal u gaat zagen, kunt u kiezen voor het juiste zaagblad. Zowel in decoupeer als in recipro bieden wij verschillende zaagblaadjes voor diverse toepassingen.
Bij het zagen in hout kies u voor een zaagblad met fijne tanden. Bij het zagen in metaal zijn grovere tanden meer gewenst. Zo snijden ze makkelijker door metaal en andere harde materialen.

Verpakking en verzending

De zaagbladen zijn verpakt per 5 decoupeerzagen of reciprozagen. Uw bestelde zaagblaadjes verzenden wij via DHL Express (bedrijven) of DHL for you (particulieren). Wanneer u uw boren voor 16:00 uur besteld worden deze de volgende werkdag bij u afgeleverd*(*wij zijn afhankelijk van DHL).
Bij bestellingen minder dan € 50 excl. BTW, vragen wij een bijdrage in de verzendkosten. Alle bestellingen boven € 50 worden gratis geleverd.