×

Verzenden en retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Laborboren.nl geretourneerd worden. Producten die beschadigd of gebruikt zijn kunnen niet retour genomen worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@laborenboren.nl

Vul het formulier in om gebruik te maken van herroepingsrecht herroepingsrecht.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Verzenden

Wij versturen onze pakketten via DHL naar bedrijven en particulieren. Voor grotere en zwaardere pakketten gaat dit via pallettransport.

Overige informatie

Ondanks alle inspanningen kan Laborboren.nl niet garanderen dat de informatie op deze website volledig, foutloos en te allen tijde up-to-date is. Dit geldt ook voor alle links die direct of indirect aan deze website zijn gekoppeld. Laborboren.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van elke internetpagina die kan worden bezocht via zo’n link. Laborboren.nl behoudt zich te allen tijde het recht voor veranderingen door te voeren of aanvullingen te doen op de informatie zonder mededeling vooraf.

Door het gebruik van deze site bestaat nooit een contractuele verbintenis of komt deze tot stand met Laborboren.nl voor het doel van het opvragen van informatie, advies of diensten van deze strekking. Laborboren.nl neemt afstand van alle wettelijke aansprakelijkheid die voortkomt uit het gebruik van de content en geeft geen garantie betreffende de accuratesse van de informatie die het bevat, of dat toegang tot de website te allen tijde ononderbroken zal zijn.

Laborboren.nl houdt zich niet verantwoordelijk voor bijzondere, incidentele of zwaarwegende schade, inclusief ontbreken van toegankelijkheid, verlies van data en omzetverlies, als gevolg van het gebruik van informatie die beschikbaar is op deze website.

Laborboren.nl is onderdeel van ChemTechniek Nederland B.V.