Verzinkboor

Toont alle 2 resultaten

Verzinkboor kopen?

Wilt u een Labor Verzinkboor kopen? Laborboren.nl verkoopt een verzinkboor per stuk of in een handige borenset, zodat u altijd de juiste maten bij elkaar heeft. Een verzinkboor is speciaal gemaakt om een breder gat te boren in het materiaal op dezelfde plek waar eerst een gat is geboord met een HSS spiraalboor. Dit maakt het mogelijk om een schroefkop dieper in bijvoorbeeld hout of metaal te laten wegzakken, waardoor de schroef niet meer zichtbaar is. Het is belangrijk om erop te letten dat de verzinkboor niet gebruikt mag worden in een schroefmachine met een slag- of klopfunctie, omdat dit de snijkanten van de boor kan beschadigen. Het is ook aan te raden om het hout te smeren met plamuur en af te werken met verf zodat de schroef niet zichtbaar is.

Voor welke materialen is de verzinkboor geschikt?

U kunt de verzinkboor gebruiken in hout, kunststof en ongelegeerde staalsoorten zoals plaatstaal, constructie staal en gietijzer. Naast het verzinken van bijvoorbeeld een schroef kunt u een verzinkboor ook gebruiken voor het afschuinen in een gat voordat er schroefdraad wordt getapt. Daarnaast zijn de boren geschikt voor het afbramen van gaten.

Bij gebruik op staal adviseren wij het gebruik van een boorolie. Dit koelt de boor en beschermd het oppervlak.

Geef verzinkboren cadeau in een borenset

Naast dat u de verzinkboren los kunt bestellen, bieden wij deze ook aan in een borenset. Verpakt in een mooie kunststof cassette heeft u de juiste verzinkboren bij de hand. Handig voor in de werkplaats of werkbus, maar ook leuk om als cadeau te geven.

Verzenden van Verzinkboren

Uw bestelde metaalboren verzenden wij via DHL Express (bedrijven) of DHL for you (particulieren). Wanneer u uw boren voor 16:00 uur besteld worden deze de volgende werkdag bij u afgeleverd*(*wij zijn afhankelijk van DHL).
Bij bestellingen minder dan € 50 excl. BTW, vragen wij een bijdrage in de verzendkosten. Alle bestellingen boven € 50 worden gratis geleverd.