Stappenboor

Toont alle 5 resultaten

Stappenboor kopen?

Bent u op zoek naar een stappenboor? Laborboren.nl verkoopt stappenboren in diverse uitvoeringen en als handige borenset. De boor heeft een cilindrische schacht waardoor deze in bijna iedere boormachine en accu boormachine gebruikt kan worden.

Hoe gebruik ik een stappenboor?

Een stappenboor gebruik je om stapsgewijs gaten te boren in metaal of kunststof. Daarnaast kan je een stappen boor gebruiken om bestaande gaten te verruimen of te ontbramen. De boor bevat een splitpoint, dit houdt in dat de stappenboor zelf centrerend is. Dit voorkomt dat de boor wegglipt. Een putje in het metaal slaan is dus niet meer nodig.

Wanneer je gaat boren met een stappenboor is het belangrijk om op een laag toerentaal te beginnen met boren. Hoe harder het materiaal en hoe groter het gat, hoe lager de boor snelheid moet zijn.
Gebruik een goede boor- en snijolie voor het koelen van de boor en het materiaal. Dit draagt bij aan de levensduur van de boor.

Verschillende stappenboren

Laborboren.nl verkoopt verschillende stappenboren, die ook in een borenset te koop zijn. Het voordeel van een set met 3 stappen boren is dat je altijd de juiste maat bij de hand hebt.
De verschillende boren zijn:

Alle drie de types zijn verkrijgbaar in meerdere maten/stappen.

Verpakken en verzenden

De stappenboor is per stuk te koop of in handige set. Uw bestelde boor verzenden wij via DHL Express (bedrijven) of DHL for you (particulieren). Wanneer u uw boren voor 16:00 uur besteld worden deze de volgende werkdag bij u afgeleverd*(*wij zijn afhankelijk van DHL).
Bij bestellingen minder dan € 50 excl. BTW, vragen wij een bijdrage in de verzendkosten. Alle bestellingen boven € 50 worden gratis geleverd.

Wilt u als bedrijf zijnde een offerte van meerdere boren ontvangen? Onze klantenservice staat graag voor u klaar. Reageer via onze whatsapp button, stuur een mail naar info@laborboren.nl of bel naar 085-1143000.