Labor puntlasboor

Precisie is van cruciaal belang wanneer het gaat om puntlassen. Daarom bieden wij bij een kwalitatieve collectie aan puntlasboren. Onze puntlasboren zijn ontworpen om nauwkeurige gaten te boren in puntlasverbindingen. Of u nu een professional bent die dagelijks puntlasverbindingen maakt of een particulier die af en toe een puntlasboor nodig heeft, wij hebben de juiste Labor puntlasboor voor elke klus.

Toont alle 2 resultaten

Puntlasboren toepassen

Puntlasboren zijn speciaal ontworpen om door puntlasverbindingen te boren zonder de omliggende materialen te beschadigen. De boren zijn gemaakt van M35 staal. Onze split-joint slijptechnologie zorgt ervoor dat de boor zichzelf goed kan centreren. Daarmee creëert het het perfecte gat zonder enige trilling. Dat maakt de boor perfect voor het probleemloos (uit)boren van gaten. Het is geschikt voor gebruik in staal en RVS.

Puntlasboor sets en afmetingen

Elk project is uniek en daarom bieden we een breed scala aan puntlasboren met verschillende afmetingen. Bij Laborboren.nl vindt u de juiste puntlasboor. Onze puntlasboren zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, variërend van 6 mm tot 10 mm en kunt u als puntlasboor set per 5 of 10 stuks afnemen. Zo kunt u de boor kiezen die perfect past bij uw specifieke vereisten.

Scherpe offertes op maat

Bij Laborboren.nl streven we ernaar om aan de unieke behoeften van onze klanten te voldoen. Wij maken graag een offerte voor u op maat. Heeft u specifieke vereisten of een groot project op de planning staan waarvoor u puntlasboren nodig heeft. Wij staan voor u klaar om u te helpen en u de beste oplossing te bieden voor uw puntlasboorbehoeften.