Metaalborenset

Toont alle 23 resultaten

Metaalborenset, alle boren bij elkaar!

Met een metaalborenset heeft u alle populaire boren bij elkaar. Zo bevat een borenset de meest voorkomende maten en is de set in meerdere variaties te koop. Zo is er voor een ieder een set te koop. Voor de professional zodat er nooit meer mis gegrepen wordt en voor de doe-het-zelver, klusmama of kluspapa als een leuk cadeau! Alle metaalboren uit de sets zijn ook los te bestellen.

Hoe kies ik de juiste borenset?

Om de juiste borenset te kiezen is het belangrijk om te weten waar u het vaakst in boort. Als u veel in RVS boort dan is een cobalt borenset de juiste keuze. Een stappenborenset wordt gebruikt voor het trapsgewijs opboren van gaten. De borenset met rolgewalste boren wordt weer veel gebruikt door doe-het-zelvers en de sets met geslepen metaalboren door de professionals. Zo is er voor een ieder de juiste borenset. Heeft u advies nodig? Onze klantenservice staat graag voor u klaar. Via de whatsapp button op onze site kunt u gemakkelijk een app bericht sturen. Ook kunt u bellen naar 085-1143000 of een mail sturen aan info@laborboren.nl.

Inhoud borenset

Een borenset is te koop met verschillende inhoud. De borensets met standaard metaalboren (geslepen, cobalt of rolgewalst) zijn er in 19, 25 of 170-delige uitvoering. De sets bevatten boren 19 en 170-delige sets bevatten boren variërend van 1 tot 10 mm, inclusief de halve maten. Een 25-delige set bevat boren tussen de 1 en 13 mm, oplopend met 0.5 mm.

Een stappenborenset bevat 3 stappenboren, een verzinkborenset heeft 6 verzinkboren.

Wilt u een set met machinetappen kopen? Deze sets zijn er in blank staal en cobalt uitvoering. U kunt kiezen uit een set met alleen machinetappen, of de set met tappen inclusief de bijbehorende metaalboor.

Levering van Metaalborensets

Labor metaalborensets snel aan huis of bedrijf geleverd? Wanneer u de borenset voor 15.00 uur besteld, worden deze binnen 24 uur verzonden. Wij streven ernaar uw boor de volgende werkdag te leveren. Wij versturen onze pakketten via DHL, dit houdt in dat wij afhankelijk van de routes zijn. Heeft u uw boor sneller nodig? Ook afhalen behoort tot de mogelijkheden. Neem contact op met onze klantenservice via info@laborboren.nl en wij leggen de boor voor u klaar.