Labor kernboor

Labor kernboren bieden de ideale oplossing om boorgaten af te werken. U vindt op onze website diverse boren om boorgaten perfect af te werken. Zo heeft u voor elke klus de geschikte kernboor.

Toont alle 17 resultaten

Kernboren voor professioneel gebruik

Als het gaat om het afwerken van boorgaten zijn onze kernboren de ideale keuze. Of het nu gaat om kleine of grote boorgaten, wij hebben een ruim assortiment Labor kernboren om aan elke klus te voldoen. Tevens zijn alle boren verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo kunt u kiezen voor de juiste afmeting afhankelijk van uw specifieke behoefte.

Boormachines voor kernboren

Het wordt aangeraden om kernboren alleen te gebruiken met magneetboormachines. Dit is vanwege de unieke ontwerpen van kernboren. Een kernboor vergt een stabiele en stevige basis. Veel kernboren beschikken over een Weldon aansluiting. Deze is ontworpen om stevig aangesloten te worden op een magneetboormachine. Kernboren zijn ideaal voor verschillende klussen. Bij ons kunt u ze kopen tegen groothandelsprijzen.

Verschillende afmetingen boren

Voor gaten groter dan 12mm kunt u een kernboor gebruiken. Met onze kernboren kunt u afmetingen tot wel 50 mm boren. Een kernboor snijdt de omtrek van het metaal weg. Dit minimaliseert de belasting op de boor, daarmee gaat een kernboor ook veel langer mee. U kunt bij ons terecht voor kernboren van 19mm, 32mm, 30mm of 50mm.

Profiteer van groothandelsprijzen

Bij Laborboren.nl leveren wij kernboren tegen groothandelsprijzen. U bent gegarandeerd van professionele kwaliteit. Wenst u grote aantallen af te nemen? Vraag dan een offerte op maat aan via info@laborboren.nl of bel ons op 085-1143000. Onze kernboren zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer u de bestelling op een werkdag voor 16.00 uur besteld, wordt deze de volgende werkdag geleverd.