HSS Metaalboor Titanium

Koop uw titanium metaalboor per stuk of in een handige titanium borenset!
De titanium geslepen metaalboren zijn tot 8.0 mm verpakt per 10 stuks. Vanaf 8.0 mm per 5 stuks.

Toont alle 5 resultaten

Titanium Metaalboor Geslepen kopen?

Bent u op zoek naar een Titanium Metaalboor Geslepen? Labor boren heeft een groot assortiment aan geslepen titanium boren. De boren hebben een geslepen snijhoek van 118 graden en voldoen aan DIN338 kwaliteitsborging. De tin coating zorgt ervoor dat de boor minder snel warmloopt. Het gebruik van Boorolie kan daar ook zeker aan bijdrage. Dit geeft tevens een langere levensduur aan de boor.

Soorten HSS metaalboren

Er zijn vele soorten HSS metaalboren. HSS staat voor High Speed Steel. Metaalboren zijn er in vele soorten uitvoeringen, zoals een korte metaalboor, lange metaalboor of met een cobalt legering.

Tin Metaalboor geslepen in een set

Bent u op zoek naar een metaalborenset? Laborboren.nl verkoopt diverse borensets met een tin metaalboor naar keuze. De sets bevatten 19, 25 of 170 metaalboren. Zo is er voor ieder soort gebruiker een gepaste borenset.

Beste metaalboor

De titanium geslepen metaalboor is één van de beste die er is en de meest gebruikte boor onder de professionele gebruikers. De boor heeft een aangebracht splitpoint waardoor centeren overbodig is. De boor heeft de kwaliteitsborging van DIN338.
De professionele gebruiker werkt het liefst met een geslepen metaalboor, titanium boor en wanneer hij werkt in RVS met een cobalt metaalboor.

Alle HSS metaalboren uit voorraad geleverd

Door de grote populariteit van de HSS metaal boren is er altijd een grote voorraad beschikbaar. Zo kunnen wij de gewenste maten voor u uit voorraad leveren. Wanneer u de boren besteld voor 16.00 uur, worden deze dezelfde dag verzonden met DHL. Bent u een bedrijf, dan worden de boren de volgende werkdag geleverd. Besteld u de boren op uw huisadres ontvangt u deze in de meeste gevallen de volgende dag.

Verzenden van Metaalboren

Uw bestelde boren verzenden wij via DHL Express (bedrijven) of DHL for you (particulieren). Wanneer u uw boren voor 16:00 uur besteld worden deze de volgende werkdag bij u afgeleverd*(*wij zijn afhankelijk van DHL).
Bij bestellingen minder dan € 50 excl. BTW, vragen wij een bijdrage in de verzendkosten. Alle bestellingen boven € 50 worden gratis geleverd.