HSS Metaalboor Rolgewalst

Toont alle 9 resultaten

HSS Metaalboor Rolgewalst kopen?

Bent u op zoek naar een HSS Metaalboor Rolgewalst? Labor boren heeft een groot assortiment aan rolgewalste boren. De rol gewalste boren zijn herkenbaar aan het zwarte uiterlijk. Maar wat is een een metaalboor rolgewalst precies?
Rolgewalst wil zeggen dat de boor uit staal is gewalst. Dit maakt het een voordeligere boor dan bijvoorbeeld een volledig geslepen boor, deze is vervaardig uit één stuk staal.

Soorten HSS metaalboren

Er zijn vele soorten HSS metaalboren. HSS staat voor High Speed Steel. Metaalboren zijn er in vele soorten uitvoeringen, zoals een korte metaalboor, lange metaalboor of met een titanium of cobalt legering. Ook in rolgewalste uitvoering zijn er meerdere metaalboren. Het verschil zit vooral in de aansluiting van de boor. Standaard zijn de metaalboren met een cilindrische aansluiting. Daarnaast zijn de rolgewalste metaalboren er ook met een afgedraaide schacht op 10 of 13 mm. Zo kunt u met een grotere diameter boren op uw standaard boor of schroefmachine. Rolgewalste boren zijn er ook met een Morsekonus aansluiting speciaal voor kolomboormachines.

Hss Metaalboor rolgewalst in een set

Bent u op zoek naar een metaalborenset? Laborboren.nl verkoopt diverse borensets met een metaalboor naar keuze. De sets bevatten of rolgewalste metaalboren, cobalt boren, geslepen boren of geslepen boren met een titanium coating.

Goedkoopste metaalboor

De rolgewalste metaalboor is de goedkoopste metaalboor die er is. Dit heeft vooral met het fabricage proces te maken. Dit maakt het niet tot een slechte boor. In tegendeel, rolgewalste boren zijn nog steeds de meest verkochte metaalboren die er zijn!

De professionele gebruiker daarentegen werkt liever met een geslepen metaalboor en wanneer hij werkt in RVS met een cobalt metaalboor.

Alle HSS metaalboren uit voorraad geleverd

Door de grote populariteit van de HSS metaalboren is er altijd een grote voorraad beschikbaar. Zo kunnen wij de gewenste maten voor u uit voorraad leveren. Wanneer u de boren besteld voor 16.00 uur, worden deze dezelfde dag verzonden met DHL. Bent u een bedrijf, dan worden de boren de volgende werkdag geleverd. Besteld u de boren op uw huisadres ontvangt u deze in de meeste gevallen de volgende dag.