HSS Metaalboor Geslepen

Koop uw geslepen metaalboor per stuk of in een handige metaalborenset!
De standaard geslepen metaalboren zijn tot 8.0 mm verpakt per 10 stuks. Vanaf 8.0 mm per 5 stuks. Indien de boren per stuk verkocht worden, wordt dit aangegeven bij het artikel.

Toont alle 14 resultaten

HSS Metaalboor Geslepen kopen?

Bent u op zoek naar een HSS Metaalboor Geslepen? Labor boren heeft een groot assortiment aan geslepen boren. De geslepen boren zijn van blank M2 staal.. Maar wat is een metaal boor geslepen nu precies. Geslepen wil zeggen dat de boor uit één stuk staal geslepen Dit maakt het een zeer scherpe en sterke boor. De boor heeft namelijk minder te lijden gehad in het productieproces dan bij bijvoorbeeld een rolgewalste boor.

Soorten HSS metaalboren

Er zijn vele soorten HSS metaalboren. HSS staat voor High Speed Steel. Metaalboren zijn er in vele soorten uitvoeringen, zoals een korte metaalboor, lange metaalboor of met een titanium of cobalt legering.

Hss Metaalboor geslepen in een set

Bent u op zoek naar een metaalborenset? Laborboren.nl verkoopt diverse borensets met een metaalboor naar keuze. De sets bevatten 19, 25, 80 of 170 metaalboren. Zo is er voor ieder soort gebruiker een gepaste borenset.

Beste metaalboor

De geslepen metaalboor is één van de beste die er is en de meest gebruikte boor onder de professionele gebruikers. De boor heeft een aangebracht splitpoint waardoor centeren overbodig is. De boor heeft de kwaliteitsborging van DIN338.
De professionele gebruiker werkt het liefst met een geslepen metaalboor en wanneer hij werkt in RVS met een cobalt metaalboor.

Alle HSS metaalboren uit voorraad geleverd

Door de grote populariteit van de HSS metaal boren is er altijd een grote voorraad beschikbaar. Zo kunnen wij de gewenste maten voor u uit voorraad leveren. Wanneer u de boren besteld voor 16.00 uur, worden deze dezelfde dag verzonden met DHL. Bent u een bedrijf, dan worden de boren de volgende werkdag geleverd. Besteld u de boren op uw huisadres ontvangt u deze in de meeste gevallen de volgende dag.

Verzenden van Metaalboren

Uw bestelde boren verzenden wij via DHL Express (bedrijven) of DHL for you (particulieren). Wanneer u uw boren voor 16:00 uur besteld worden deze de volgende werkdag bij u afgeleverd*(*wij zijn afhankelijk van DHL).
Bij bestellingen minder dan € 50 excl. BTW, vragen wij een bijdrage in de verzendkosten. Alle bestellingen boven € 50 worden gratis geleverd.