HSS Metaalboor Cobalt

Koop uw cobalt metaalboor per stuk of in een handige metaalborenset!
De cobalt geslepen metaalboren zijn tot 8.0 mm verpakt per 10 stuks. Vanaf 8.0 mm per 5 stuks. Indien de boren per stuk verkocht worden, wordt dit aangegeven bij het artikel.

Toont alle 12 resultaten

Cobalt metaalboor kopen?

Bent u op zoek naar een Cobalt metaalboor? Laborboren.nl verkoopt cobalt metaalboren in diverse uitvoeringen en in handige borensets. Zo kunt u kiezen uit een korte cobalt boor, een puntlasboor, cobalt boren met een parabolische spiraal, of de standaard cobaltboren in verpakkingen van 5 en 10 stuks.

Wist u dat u met bepaalde cobalt boren ook in (tropisch) hardhout kunt boren?

Waarom een Cobalt metaalboor?

Een cobalt metaalboor is een volledig geslepen boor met een cobalt legering. De boor is ontworpen om te boren in harde materialen zoals roestvrij staal, titanium en andere metalen met hoge hardheid. De cobalt legering draagt bij aan de sterkte een duurzaamheid van de boor. Deze metaalboren staan dan ook bekend om hun weerstand tegen slijtage en warmte. Hierdoor gaan deze langer mee dan andere metaalboren.

De cobalt boren worden veel gebruikt in de metaal- en machinebouw, auto industrie en overige industrieën.

tip: Gebruik boor en snijolie om uw boor en het oppervlak te koelen. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van de boor.

Cobalt borenset

Wilt u de cobalt boren liever verpakt in een borenset? Laborboren.nl heeft diverse borensets met cobalt metaalboren. Zo is er een kleine borenset met 19 boren variërend van 1 mm tot 10 mm. Of een 25-delige set met boren van 1 tot 13 mm. In beide sets zijn de halve maten ook aanwezig.
De grote koffers bevatten 170 cobalt boren.

Levering van Cobalt boren

Labor cobalt boren snel aan huis of bedrijf geleverd? Wanneer u de cobalt metaalboren voor 15.00 uur besteld, worden deze binnen 24 uur verzonden. Wij streven ernaar uw boor de volgende werkdag te leveren. Wij versturen onze pakketten via DHL, dit houdt in dat wij afhankelijk van de routes zijn. Heeft u uw boor sneller nodig? Ook afhalen behoort tot de mogelijkheden. Neem contact op met onze klantenservice via info@laborboren.nl en wij leggen de boor voor u klaar.