Gatenzaag Metaal

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Gatenzaag

Bent u op zoek naar een gatenzaag voor het maken van grote gaten in staal of RVS? Laborboren.nl levert een gatenzaag met bi-metalen tanden voor het boren in metaal en een cobalt gatzaag voor het boren in RVS.

Gatenzaag Metaal

De gatenzaag is ook wel bekend onder de naam klokboor en is ideaal om ronde gaten te maken in verschillende materialen, waaronder metaal. Het voordeel van een gatenzaag is dat het eigenlijk een opzetstuk is waardoor het mogelijk is om grotere gaten te maken dan normaal gezien met een metaalboor mogelijk is. De gatenboor heeft tanden van M2 staal, wat ervoor zorgt dat u moeiteloos kunt boren in Aluminium, Plaatstaal en staal.

Je kunt een gatenboor gebruiken in een boormachine of accu-schroefmachine. Bij een gatenboor hoort een houder en een centreerboor. De juiste houder is afhankelijk van de diameter gatenzaag en aansluiting van uw machine. Zo zijn er houders met een SDS Plus aansluiting, zeskant aansluiting of cilindrische aansluiting.

Een gatenboor laat een schijf achter met een gat in het midden. U kunt de schijf verwijderen met b.v. een schroevendraaier, maar door het gebruik van een uitwerpveer behoort dit tot de verleden tijd.

Grote gaten in hout, Gips en Kunststof

Wilt u grote gaten boren in ander materiaal dan metaal, zoals hout, gips of kunststof? Wij adviseren dan het gebruik van een TCT Gatenzaag. Deze gatenboor is geschikt voor het boren in cellenbeton, metselwerk, wandtegels, Multiplex, Spaanplaat, Triplex, Meubelplaten, Hardhout, Laminaat, MDF, PVC, Kunststof en meer.

Levering van gatenzagen

De levering van gatenzagen gaat via DHL. Wanneer u de gatzagen besteld voor 15.00 uur worden deze binnen 24 uur verzonden. Naast gatenboren verkopen wij vele soorten metaalboren en meer.. Zo bent u bij Laborboren.nl aan het juiste adres voor cobalt boren, titanium boren, puntlasboren en meer. Wilt u meer informatie of advies ontvangen over de juiste boor? Onze klantenservice staat graag voor u klaar. Via de whatsapp button op onze site kunt u gemakkelijk een app bericht sturen. Ook kunt u bellen naar 085-1143000 of een mail sturen aan