Metaalboor 20mm

Toont alle 23 resultaten

Metaalboor 20mm kopen?

Zoekt u een kwalitatieve metaalboor 20mm voor professioneel gebruik? Labor boren verkoopt de metaalboren van het merk; Labor. Er is een groot veelzijdig assortiment aan soorten boren voor gebruik in metaal. We leggen het hier voor u uit.

Metaalboor voor het boren in RVS

Een cobalt metaalboor 20mm wordt gebruikt voor het boren in RVS en andere moeilijk te verspanen metalen. Dit maakt het een harde en duurzame metaalboor. De 20mm metaalboren zijn te koop als Cobalt gatenboor, kernboor, of metaalboor met afgedraaide schacht.

Wat is de beste metaalboor?

Wat is de beste metaalboor is een vraag die vaak gesteld wordt. Dit is een lastig te beantwoorden vraag, aangezien er vele soorten metaalboren zijn, elk weer voor een andere toepassing. Een cobalt metaal boor is bijvoorbeeld een zeer duurzame boor, maar gebruikt u deze boor in b.v. kunststof of aluminium dan is de kans groot dat de boor breekt. Voor het boren in kunststof en aluminium kunt u beter een geslepen of rolgewalste metaalboor gebruiken. Er zijn dus vele metaalboren die als beste beschouwd kunnen worden. Wij geven u graag advies over de juiste boor voor uw toepassing.

Verschil tussen geslepen en rolgewalst

Wat is het verschil tussen een geslepen boor en een rolgewalste boor? Dit heeft te maken met het productieproces. Een rolgewalste boor is gewalst uit staal. Hierdoor heeft het best te lijden gehad tijdens het productieproces. Dit maakt het een minder sterke boor, dan bijvoorbeeld een geslepen metaalboor. Een geslepen metaalboor is volledig geslepen uit één stuk staal. Dit maakt de boor sterk en duurzaam. Een gewalste boor hoeft niet altijd slechter te zijn, deze boren zijn qua prijs en kwaliteit perfect voor de doe-het-zelver!

Alle boren in een metaalborenset

De meeste boren zijn verkrijgbaar in een handige metaalborenset. Zo heeft u de meest voorkomende maten verpakt in een cassette. Er zijn al metaalboren sets vanaf 19 metaalboren en de grootste set heeft een assortiment van 170 metaalboren. Op aanvraag leveren wij ook een 420-delige set.