Speedboor

Toont alle 9 resultaten

Speedboor kopen?

Wilt u een speedboor kopen? Laborboren.nl heeft speedboren in verschillende lengtes en verpakkingen. Zo vindt u altijd de speedboor die u nodig heeft.

Een speedboor is een snelle houtboor voor het boren van diepe gaten in de meeste houtsoorten en kunststof. Het heeft een Quicklock aansluiting en is geschikt voor het gebruik in een boormachine met snelspankop.

Lengte van een speedboor

Een speedboor heeft een standaard lengte van 150 mm. Door middel van verlengstukken kunt u de boor verlengen met 150 mm of 300 mm. Daarnaast bieden wij ook speedboren met een lengte van 400 mm. De verlengstukken zijn ook op deze boor te gebruiken. Zo kunt u de speedboor verlengen tot een lengte van wel 700 mm!

Maak gebruik van een borenset

Meerdere speedboren nodig? Een borenset kan een handige oplossing zijn. Er zijn verschillende houtborensets met speedboren, van klein tot groot. Onze 6-delige sets zijn er in 3 verschillende uitvoeringen. Zo is er altijd een set met de juiste diameters bij de hand. De 13-delige speedborenset heeft een mooie houten koffer als verpakking. Dit geeft een extra leuke touch als u het als cadeau wilt weggeven.

Voordeelverpakkingen

De speedboren van Laborboren.nl zijn ook als voordeelverpakking te koop. U koopt 10 x dezelfde speedboor en u profiteert van een korting op de stuksprijs. De voordeel verpakking is er vanaf 6.0 mm en tot 32.0 mm.

Levering van speedboren

De levering van speedboren gaat via DHL. Wanneer u de boren besteld voor 15.00 uur worden deze binnen 24 uur verzonden. Naast speedboren, bieden wij vele soorten houtboren voor verschillende toepassingen. Zo bent u bij Laborboren.nl aan het juiste adres voor houtboren voor hardhout, boren van blinde gaten en veel meer. Wilt u meer informatie of advies ontvangen over de juiste boor? Onze klantenservice staat graag voor u klaar. Via de whatsapp button op onze site kunt u gemakkelijk een app bericht sturen. Ook kunt u bellen naar 085-1143000 of een mail sturen aan info@laborboren.nl.