Slangenboor

Toont alle 9 resultaten

Slangenboor voor hout

Een slangenboor voor hout is een houtboor die in vele lengtes en diameters te koop is. De kleinste diameter slangenboor is 6 mm en de grootste diameter is 36 mm. Door de ruime keuze is dit één van de meest verkochte houtboren van Laborboren.nl. Een slangenboor is ook bekend onder de naam balkenboor. Dit komt vooral omdat slangenboren veel gebruikt worden voor het boren in balken. Bijvoorbeeld boren in balken bij verandabouw.

Slangenboor voor hardhout

Een standaard slangenboor kan gebruikt worden voor het boren in hardhout. Wanneer er geboord moet worden in tropisch hardhout, zoals Azobé of Bankirai dan maak je gebruik van een speciale Azobé Slangenboor. Deze boor heeft een wijder spiraal en een tin coating zodat het hitte en spaanders beter afvoert.

Diepe gaten boren in hout

Diepe gaten boren in hout? Een slangenboor is hier uitstekend geschikt voor door de veelzijdigheid in lengtes. De standaard boor heeft een lengte van 230 mm. De opvolgende lengtes zijn 320 mm, 460 mm, 620 mm en 880 mm. De langste slangenboor is maar liefst 1000mm diep!

Houtborenset

Koop slangenboren in een houtborenset. Verpakt in een mooie houten verpakking vindt u 6 slangenboren met een lengte van 230 mm. Handig om zo de meest populaire maten bij de hand te hebben, maar ook een geweldig idee om als cadeau aan uw klusvriend, vader of moeder te schenken.

Verpakking en verzending

De slangenboor is per stuk te koop. Uw bestelde houtboor verzenden wij via DHL Express (bedrijven) of DHL for you (particulieren). Wanneer u uw boren voor 16:00 uur besteld worden deze de volgende werkdag bij u afgeleverd*(*wij zijn afhankelijk van DHL).
Bij bestellingen minder dan € 50 excl. BTW, vragen wij een bijdrage in de verzendkosten. Alle bestellingen boven € 50 worden gratis geleverd.

Offerte aanvraag voor een slangenboor

Wilt u een offerte voor een slangenboor of ander type boor? Wanneer u vaak werkt met houtboren kan het voor u interessant zijn om de boren per grotere aantallen te kopen. Dit levert een korting op en u heeft uw eigen voorraad altijd op orde. Vraag uw offerte aan via info@laborboren.nl en wij komen zo spoedig mogelijk met een offerte bij u terug.