Houtborenset

Toont alle 7 resultaten

Houtborenset, alle boren bij elkaar!

Met een houtborenset heeft u alle populaire boren bij elkaar. Zo bevat een borenset de meest voorkomende maten en is de set in meerdere variaties te koop. Zo is er voor iedereen een set te koop. Voor de professional zodat er nooit meer mis gegrepen wordt en voor de doe-het-zelver, klusmama of kluspapa als een leuk cadeau!

Verschillende houtboren sets?

Er zijn verschillende houtborensets waaruit gekozen kan worden. Zo verkopen wij setjes met speedboren en setjes met slangenboren. De inhoud van de maten per set verschilt, zodat u altijd een geschikte borenset voor uw toepassing vindt.

Slangenborenset

Een slangenborenset bevat 6 slangenboren van 230 mm. Verpakt in een mooie houten koffer is dit een leuk cadeau om weg te geven. De set bevat de volgende maten 8 / 10 / 12 / 14 / 16 en 18 mm. Een slangenboor wordt gebruikt voor het maken van diepe ronde gaten in hout.

Speedborenset

De speedborenset is in meerdere variaties te koop. Naast voordeelverpakkingen met speedboren in één maat, verkopen wij ook sets met diverse maten. Er zijn verschillende 6-delige sets in kunststof verpakking. De sets bevatten verschillende diameters, zodat er voor iedereen een juiste set beschikbaar is. Daarnaast hebben wij een mooie geschenkset van hout met 13 speedboren.

Levering van borenset

De levering van een borenset gaat via DHL. Wanneer u de boren besteld voor 15.00 uur worden deze binnen 24 uur verzonden. Naast een borenset, bieden wij vele soorten houtboren voor verschillende toepassingen. Zo bent u bij Laborboren.nl aan het juiste adres voor alle soorten boren voor hout, metaal en beton. Wilt u meer informatie of advies ontvangen over de juiste boor? Onze klantenservice staat graag voor u klaar. Via de whatsapp button op onze site kunt u gemakkelijk een app bericht sturen. Ook kunt u bellen naar 085-1143000 of een mail sturen aan info@laborboren.nl.