Labor gatenzaag

Onze Labor gatenzaag een essentieel gereedschap voor het boren van grote gaten in hout. Met onze gatenzagen kunt u strakke gaten boren in hout, mdf, kunststof, gips, baksteen en tegels. Hiermee bereikt u nauwkeurige en efficiënte resultaten. Ontdek ons aanbod aan gatenzagen en vindt de juiste gatenzaag voor uw houtbewerkingsprojecten.

Toont alle 7 resultaten

Werking van gatenzagen

Een gatenzaag bestaat uit een holle cilinder met scherpe en brede carbide tanden. Deze tanden snijden moeiteloos in het hout terwijl de gatenzaag draait, waardoor een perfect rond gat ontstaat. Het centrum van de gatenzaag is open, waardoor u gemakkelijk het geboorde materiaal kunt verwijderen.

Verschillende afmetingen gatenzagen

Elk project is anders en vergt daarom ook een andere afmeting. Daarom bieden we een breed scala aan gatenzagen met verschillende diameters. Onze gatenzagen variëren van 16 mm tot 152 mm in diameter, waardoor u de flexibiliteit heeft om de juiste maat te kiezen voor uw specifieke toepassing.

Toepassingen op hout

Onze gatenzagen kunt u toepassen op hout, mdf, kunststof, gips, baksteen en tegels. Of u nu gaten wilt boren voor elektrische bedrading, pijpen, of meubelonderdelen. Met de gatenzagen van Laborboren.nl klaart u de klus.

Gatenzagenset

Gebruikt u veelvoudig diverse afmetingen voor projecten? Kies dan voor een gatenzagenset.  Zo heeft u ten alle tijden de juiste afmeting bij de hand. zodat u altijd de juiste maat bij de hand heeft.

Offertes op maat

Heeft u een specifieke maat gatenzaag nodig heeft of andere speciale vereisten heeft, neem dan contact met ons op. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen en de beste oplossing voor uw gatenzaagbehoeften te bieden.