Forstner bit

Toont alle 2 resultaten

Forstner bit voor vlakke gaten in hout

Een forstner bit houtboor wordt gebruikt voor het maken van vlakke / blinde gaten in hout en andere zachte materialen. Deze boren worden veel in de meubelindustrie en houtbewerking gebruikt. Met een forstner boor kunt u een uitsparing maken voor bijvoorbeeld een scharniergat. Een forstner bit boor wordt daarom ook wel een scharnierenboor of frees genoemd.

Verschillende houtboren

Op laborboren.nl vindt u verschillende houtboren. Qua forstner houtboren bieden wij 2 verschillende types aan. Zo hebben we een forstner houtboor met tanden en een open gesneden kop.
De boren hebben een centreerpunt, waardoor er stabiel geboord kan worden in hout.

De standaard forstner houtboor is een boor met open kop, waardoor de spanen makkelijk afgevoerd worden. De schacht is afgedraaid, zodat deze op elke type snelspan boorkop past. De opname is 8 of 10 mm, afhankelijk van de diameter die u kiest.

Wanneer u kiest voor de houtboor met tanden is er een grotere keus in diameters. De speciale zaagvertanding zorgt ervoor dat de gaten sneller gemaakt worden. Ook bij deze is de schacht afgedraaid en afhnakelijk van de gekozen diameter is deze 8 mm, 10 mm of 12.5 mm.

Verpakken en verzenden

De forstner bit houtboor is per stuk te koop. Uw bestelde boren verzenden wij via DHL Express (bedrijven) of DHL for you (particulieren). Wanneer u uw boren voor 16:00 uur besteld worden deze de volgende werkdag bij u afgeleverd*(*wij zijn afhankelijk van DHL).
Bij bestellingen minder dan € 50 excl. BTW, vragen wij een bijdrage in de verzendkosten. Alle bestellingen boven € 50 worden gratis geleverd.

Naast houtboren heeft Laborboren.nl een uitgebreid assortiment aan metaalboren en betonboren. Wilt u als bedrijf zijnde een offerte van meerdere boren ontvangen? Onze klantenservice staat graag voor u klaar. Reageer via onze whatsapp button, stuur een mail naar info@laborboren.nl of bel naar 085-1143000.