×

Houtboren

Houtboren

Bij het boren in hout wordt gebruik gemaakt van houtboren. Een houtboor is er in diverse uitvoeringen voor verschillende toepassingen. Zo zijn er houtboren voor boren in hardhout of juiste zachte houtsoorten. Ontdek het Labor assortiment en koop uw houtboor voor de beste prijs.

Houtboor kopen?

Bij Laborboren.nl kunt u een houtboor kopen voor de gewenste toepassing. Voor huis-tuin en keuken gebruik gebruikt u vaak een machinale houtboor. Dit zijn boren die gewalst worden uit gereedschapstaal. Dit zijn direct ook de goedkoopste houtboren die laborboren.nl aanbiedt.
Indien u diepe gaten wilt boren in hout is het gebruik van een slangenboor of bekistingsboor geschikt. Deze boren kunt u kopen in diverse lengtes tot wel 1080 mm lang!

Welke houtboor voor hardhout?

Bent u op zoek naar een houtboor voor het boren in hardhout? Laborboren.nl heeft diverse hardhoutboren in het assortiment. De meest verkochte boor is de Azobé Slangenboor, dit is een houtboor met een wijder spiraal en een tin coating dat de hitte en spaanders goed afvoert. De lengte varieert van 230 tot 460 mm. Daarnaast zijn er ook specifieke metaalboren die ook geschikt zijn voor het boren in hardhout.

Verschillende types houtboren

Naast de houtboren voor het boren van diepe gaten, zijn er ook Forstner Bit boren. Deze boren maken juist ondiepe, oftewel blinde gaten in hout. De boren worden bijvoorbeeld gebruikt om scharniergaten te boren.
Een Speedboor wordt daarentegen gebruikt voor het snel boren van mooie ronde gaten in verschillende houtsoorten. De speedboren zijn leverbaar in lengtes van 150 en 400 mm en eventueel nog te verlengen met een verlengstuk. Ook voor een gatenzaag of een handige houtborenset bent u bij Laborboren.nl aan het juiste adres!

Levering van houtboren

Laborboren.nl levert houtboren uit voorraad. Zo heeft u altijd snel de juiste houtboor in huis. Wij leveren de boren via DHL aan bedrijf of particulier. Heeft u vragen over de levering of wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om uw boren af te halen? Neem contact met onze klantenservice op en wij helpen u graag verder.