×

Draadtappen

Draadtappen

Laborboren.nl heeft een compleet assortiment draadtappen voor u online beschikbaar. Er zijn diverse tappen en hulpmiddelen in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er handtappen en machinetappen voor het tappen van doorlopende gaten of blinde gaten.

Machinetappen in set

De juiste machinetap met de bijbehorende HSS geslepen boor? Een machinetap set is de juiste keuze. Het voordeel van de setjes is dat de juiste diameter boor geleverd wordt bij de juiste tap. Zo heeft u alle maten bij de hand. Alle machinetappen en metaalboren zijn daarnaast ook los te bestellen.

Machinetappen in Cobalt of HSS geslepen staal

Laborboren.nl heeft machinetappen in cobalt uitvoering en in de standaard geslepen uitvoering. Beiden uitvoering in de variant doorlopende gaten en blinde gaten. De standaard geslepen machinetap wordt gebruikt voor het tappen van draad in staal. Wanneer u draad wil tappen in RVS, adviseren wij het gebruik van een Cobalt Machinetap. De cobalt legering zorgt voor een goede hitteafvoer en is zeer geschikt voor werken in RVS en harde staalsoorten. Wij adviseren het gebruik van een boorolie, dit zorgt voor een goede duurzaamheid van de machinetap en houdt het werkoppervlak netjes. Bij het tappen van draad kan veel hitte vrijkomen, het gebruik van een boorolie reduceert dit aanzienlijk.

Accessoires draadtappen

Voor het werken met handtappen maakt u gebruik van diverse accessoires. Zo verkopen wij ook de tapkrukken, snijmoeren, snijramen en wringijzers. Bekijk ons volledige assortiment draad tappen en maak uw keuze voor de juiste tap.
Advies nodig? Voor al uw vragen staat onze klantenservice graag voor uw klaar.

Draad tappen geleverd aan huis of bedrijf

Laborboren.nl verkoopt alles op het gebied van draad tappen uit voorraad. Uw bestelling wordt afgeleverd door DHL aan uw bedrijfsadres of huisadres. Wij vragen een bijdrage aan de verzendkosten van € 5,50 excl. BTW. Gebruikt u veel op het gebied van boren en tappen? Stuur een e-mail aan info@laborboren.nl voor een offerte aanvraag en wij helpen u graag.