Labor tegelboor

Onze Labor tegelboren bieden de perfecte combinatie van kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid. Koop uw tegelboor online en profiteer van een snelle levering. Twijfelt u over de juiste keuze? Gebruik onze whatsapp of stuur een e-mail aan info@laborboren.nl

Toont alle 4 resultaten

Breed toepasbaar

Met onze tegelboren kunt u gaten boren in harde materiaal zoals keramische tegels, porselein, marmer, beton en zelfs glas. U treft hier een breed aanbod aan tegelboren die moeiteloos door diverse materialen snijden zonder het te beschadigen. Onze tegelboren met diamantcoating zorgen voor duurzaamheid en langdurige scherpte, waardoor de tegelboor keer op keer uitstekende resultaten levert.

Boren met of zonder watergebruik

Afhankelijk van de type tegelboor en het materiaal waar u in gaat boren is het verstandig om de boor te koelen met water. Dit is bijvoorbeeld het geval met de Labor glasboor. Andere boren maken gebruik van een droog boorproces, wat betekent dat er geen water of koeling nodig is tijdens het boren. Dit maakt het boren in tegels en beton sneller en gemakkelijker, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over wateroverlast of extra apparatuur.

Verschillende afmetingen tegelboren

We bieden een breed scala aan afmetingen aan voor onze tegelboren. Onze tegelboren variëren in diameter, variërend van 3.0 x 60mm tot 25 x 70mm. U heeft bij ons de flexibiliteit om de juiste maat te kiezen voor uw specifieke klus. Of u nu kleine gaten nodig heeft voor bevestigingsmiddelen of grotere gaten voor leidingen, onze tegelboren hebben u gedekt.

Ontdek de mogelijkheden

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte op maat aan. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat u de juiste tegelboren krijgt die aan uw specifieke behoeften voldoen. Als trotse dealer van het kwaliteitsmerk Labor bieden we voor iedere situatie een gepaste aanbod.