Steenboor

Toont alle 4 resultaten

Steenboor kopen?

Bent u op zoek naar een steenboor? Laborboren.nl verkoop de steenboren van het merk: Labor. De boor is geschikt voor het boren in zachte steensoorten. De boor is alleen geschikt voor roterend gebruik. Met het ronde spiraal en een geharde inzet is de steenboor uitstekend geschikt voor het vergruizen van het materiaal. De boor heeft een cilindrische aansluiting, waardoor deze past in een boormachine met snelspankop.

Diverse lengtes steenboren

De steenboren zijn er in diverse lengtes. Zo is de standaard steenboor geschikt voor het boren van ondiepe gaten in steen, zoals baksteen. De steenboren zijn er ook in een lengte van 200 mm, 400 mm en 600 mm. De diameter is van 3.0 mm tot 25.0 mm.

Heeft u een langere boor nodig? U kunt ook met een SDS boor boren in steen. U heeft dan wel een hamerboormachine met SDS Plus aansluiting nodig. Het is dan ook mogelijk om kloppend te werken i.p.v. alleen roterend.

Steenboor in set

Een steenboor kunt ook kopen in een 5-delige of 8-delige borenset. Ook de SDS boren zijn te koop als handige betonborenset. Met een set heeft u altijd de meest voorkomende maten bij de hand. Daarnaast is het ook een leuk cadeau om te geven.

Levering van steenboren

De levering van steenboren gaat via DHL. Wanneer u de boren besteld voor 15.00 uur worden deze binnen 24 uur verzonden. De boor is per stuk verpakt. Naast steenboren, bieden wij vele soorten betonboren voor verschillende toepassingen. Zo bent u bij Laborboren.nl aan het juiste adres voor betonboren voor gewapend beton, diamantboren, beitels en veel meer. Wilt u meer informatie of advies ontvangen over de juiste boor? Onze klantenservice staat graag voor u klaar. Via de whatsapp button op onze site kunt u gemakkelijk een app bericht sturen. Ook kunt u bellen naar 085-1143000 of een mail sturen aan info@laborboren.nl.