SDS Boren

SDS Boren zijn ook wel bekend onder de naam hamerboren. Dit zijn betonboren met een SDS Plus of SDS Max aansluiting. Controleer uw hamerboor welke aansluiting u nodig heeft.

Toont alle 17 resultaten

SDS boren

Bent u op zoek naar Labor SDS boren? SDS boren zijn betonboren met een SDS aansluiting. Dit kan een SDS Plus of een SDS Max aansluiting zijn. Het voordeel van een SDS boor is dat deze in vele lengtes en diameters te verkrijgen is. De boren zijn ook wel bekend onder de naam hamerboor.

Welke boormachine voor SDS boren?

SDS boren worden gebruikt in een hamerboormachine of breekhamer. Deze boormachines hebben een SDS Plus of een SDS Max boorkop. Dit maakt dat deze machine geschikt zijn voor de zwaardere boorklussen en daar horen de juiste SDS boren bij. Beschikt u alleen over een boormachine met snelspankop? U kunt geen SDS boor gebruiken, maar onze standaard Hardmetalen Betonboor is wel geschikt.

Verschillen in SDS Betonboor

Een SDS Betonboor is er in diverse uitvoeringen. Controleer eerst de boorkop van uw hamerboor. Heeft u een SDS Plus of SDS Max boorkop? Wanneer u dit weet is het kiezen van de juiste boor al een stuk gemakkelijker. Laborboren.nl verkoopt SDS betonboren in meerdere kwaliteiten en uitvoeringen. Zowel een 2-snijder hamerboor, als een 4-snijder hamerboor wordt geleverd in een standaard en premium kwaliteit. De standaard kwaliteit hamerboren zijn geschikt voor de alledaagse klussen en van uitstekende kwaliteit. Echter wanneer u veelvuldig boort in beton dan zijn de Premium Betonboren van harte aanbevolen. Deze boren hebben een extra Carbide Coating over de boorkop heen. Dit maakt de kop harder en de boor gaat langer mee.

Diameters en Lengtes van SDS boren

SDS boren zijn er in vele diameters en lengtes of als complete betonborenset. Wanneer u een Hamerboor heeft met SDS-Max boorkop zijn de boren tot diameter 50 mm en lengte 1320 mm te koop. Bij een SDS-Plus boor is de langste lengte 1000 mm en de grootste diameter 36 mm. Neem contact op met onze klantenservice als u twijfelt of u de juiste boor gekozen heeft.

Offerte aanvraag boor SDS Betonboren?

Gebruikt u structureel veel SDS betonboren of andere betonboren? Vraag een offerte op maat aan. Mail naar info@laborboren.nl en wij helpen u graag.