Diamantboren

Toont alle 4 resultaten

Diamantboren

Laborboren.nl verkoopt de diamantboren van Perfor. Deze diamantboren zijn van hoogwaardige en professionele kwaliteit en doet alles wat u van een diamantboor mag verwachten. Of het nu een dunwandige of dikwandige boor is, Laborboren.nl heeft het in huis.

Diamantboor kopen?

Wilt u een diamantboor kopen? Bij Laborboren.nl bieden wij u een groot en divers aanbod aan kroonboren, dikwandige en dunwandige boren. Alle boren hebben een lange standtijd en hoge snijsnelheid. Daarnaast zijn de boren in Nederland geproduceerd. Daar houden wij van!

Verschillende diamantboren

Er zijn verschillende diamantboren te krijgen en elk voor hun eigen toepassing. Ook de hulpstukken en accessoires kunt u direct mee bestellen bij Laborenboren.nl. U kunt bij ons terecht voor o.a Kroonboren, droogboren, dikwandige en dunwandige diamantboren, maar ook voor een dozenboor of waxboor van Rhodius.
Een kroonboor wordt veelal gebruikt voor het maken van kleinere gaten. Een dikwandige diamantboor is geschikt voor alle zwaardere toepassingen en voor gebruik in kolomboormachines. Met een droogboor wordt gewerkt op plekken waar niet met water geboord mag worden.

Welke machine heb ik nodig voor een diamantboor?

Een diamantboor, droogboor of kroonboor wordt niet op en standaard boormachine gebruikt. Hier zijn speciale machines voor. Er zijn adapters of hulpmiddelen waardoor u de boor kunt gebruiken op een hamerboor. Het beste resultaat bereikt u als u het juiste gereedschap gebruikt bij de diamantboor. Een diamantboor in combinatie met de juiste machine zorgt voor krachtig en veilig werken. Indien u interesse heeft in een professionele Weka machine, dan helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze.

Vandaag besteld, volgende werkdag geleverd

Laborboren.nl verzendt de producten via DHL. Indien de producten voor 15.00 uur besteld zijn, worden deze in de meeste gevallen de volgende werkdag aan het bedrijf of huis afgeleverd. Wilt u de boor liever afhalen? Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen u graag.
ook voor het ontvangen van een offerte, vragen over het product of verder advies staan wij voor u klaar.