Betonborenset

Toont alle 12 resultaten

Betonborenset kopen?

Betonborenset kopen? Bij Laborboren.nl heeft u keuze uit meerdere betonboren sets. Van klein tot groot en in diverse aansluitingen. Het voordeel van een borensetje is dat u altijd de meest voorkomende maten in uw bezit heeft.

Universeelboren in een set

Universeelboren zijn in een borenset te koop. Zoals de naam het al zegt zijn deze boren geschikt voor het boren in beton, steen, metaal, hout en kunststof. Universeel gebruik en alle maten bij elkaar in een handige verpakking. U gebruikt deze boren in een boormachine met snelspankop.

SDS boren in set

Ook SDS boren kunt u in een set aanschaffen. Voor de doe-het-zelvers zijn de 7-delige hamerboren sets handig. In deze set vindt u 2 lengtes aan sds betonboren en diverse diameters. Gebruikt u vaak SDS boren dan is een 60-delige set misschien meer voor u geschikt. Verpakt in een handige stalen koffer. U kunt de koffer weer aanvullen door de betonboren los bij te bestellen, of gebruik te maken van onze voordeelverpakkingen. De SDS boor hoort in een boorhamer met SDS Plus boorkop.

Betonborenset met standaard betonboren

Heeft u alleen een boormachine met snelspan boorkop? Wij verkopen een betonborenset met betonboren met cilindrische aansluiting. Deze boren passen in een standaard boormachine en hebben een hardmetalen boorkop wat de boor erg sterk en duurzaam maakt. Dezelfde set is ook te koop met steenboren. De steenboren kunnen alleen gebruikt worden zonder de klopfunctie.

Geef een borenset cadeau

Geen inspiratie voor een leuk cadeau? Een borenset is een cadeau wat altijd gretig ontvangen wordt. Goed gereedschap is het halve werk en menig klusser wordt hier blij van. Geef één van onze betonborensets cadeau en u heeft gegarandeerd een tevreden ontvanger! Onze borenset zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer u de bestelling op een werkdag voor 16.00 uur besteld, wordt deze de volgende werkdag geleverd.