Beitels

Toont alle 11 resultaten

Beitels voor beton

Beitels voor beton kopen? Laborboren.nl verkoopt verschillende betonbeitels voor diverse toepassingen en met verschillende aansluitingen. U kunt een beitel gebruiken om gaten of sleuven te make in beton, maar voor het verwijderen van vloer en wandtegels of het slopen van b.v. een muur.

Betonbeitels met SDS aansluiting

De betonbeitels hebben een SDS Plus of SDS Max aansluiting en kunnen alleen gebruikt worden in een hamerboormachine met een SDS boorkop. Controleer goed of de boorkop geschikt is voor Plus of Max. Met en hamerboormachine kunt u hakken en breken in beton, de juiste betonbeitel voor uw werkzaamheden vindt u bij Laborboren.nl.

Eigenschappen van beitels

Beton beitels zijn meestal gemaakt van gehard staal en hebben een sds plus of max aansluiting. Er zijn beitels met alleen een scherpe punt of met een sleuf voor het maken van sleuven in muren. De tegelbeitel is een populaire beitel en vergemakkelijkt het proces van het verwijderen van vastgelegde tegels.

Het is zeer belangrijk om de juiste betonbeitel te kiezen voor de toepassing en het te boren materiaal. Alleen op die manier kan een efficiënte en veilige werkwijze van toepassing zijn. Het gebruik van onjuist gereedschap op een verkeerde manier kan zorgen voor slechte prestaties en materiaalschades. Wilt u advies over de juiste betonbeitel? Mail naar info@laborboren.nl en wij helpen u graag.

Verpakking en verzending

De beitels zijn per stuk te koop. Uw bestelde beitel verzenden wij via DHL Express (bedrijven) of DHL for you (particulieren). Wanneer u uw boren voor 16:00 uur besteld worden deze de volgende werkdag bij u afgeleverd*(*wij zijn afhankelijk van DHL).
Bij bestellingen minder dan € 50 excl. BTW, vragen wij een bijdrage in de verzendkosten. Alle bestellingen boven € 50 worden gratis geleverd.

Offerte aanvraag voor een betonbeitel

Wilt u een offerte voor een betonbeitel of andere boren? Wanneer u vaak werkt met boren en beitels kan het voor u interessant zijn om de boren per grotere aantallen te kopen. Dit levert een korting op en u heeft uw eigen voorraad altijd op orde. Vraag uw offerte aan via info@laborboren.nl en wij komen zo spoedig mogelijk met een offerte bij u terug.