×

Betonboren

Betonboren

Wanneer u gaten in beton wilt boren maakt u gebruik van betonboren. Een gat boren in beton wordt vaak gedaan voor het plaatsen van ankers, ophangpunten of andere bevestigingen.

Labor boren heeft diverse betonboren in het assortiment. Zo is er voor elke klus een juiste betonboor beschikbaar.

Hoe kies ik de juiste Labor Betonboor?

De juiste keuze van een Labor betonboor is ook afhankelijk van de boormachine die u heeft. Daarnaast is de toepassing van belang. Het meest belangrijk is dat u over de juiste betonboor voor uw klus in huis heeft. Bij Labor boren hebben we een ruime keuze aan betonboren. Zo zijn er SDS-betonboren, diamantboren, maar ook steenboren. Al deze boren zijn in diverse lengtes en diameters beschikbaar. Wilt u liever uw betonboren in een handige set? Een betonborenset is dan de juiste keuze.

Verschil tussen een SDS-boor en betonboor

Er is een verschil tussen een SDS boor en een standaard betonboor. Het eerste zichtbare verschil is de aansluiting van de boor. Een gewone betonboor heeft een cilindrische aansluiting en is geschikt voor gebruik in een accuklopboormachine als ook in een klopboormachine. Een SDS betonboor past alleen in een boormachine of hamerboormachine met een SDS-Plus boorkop. Wanneer de SDS boor een Max aansluiting heeft, dan heeft u ook een SDS Max boorkop nodig.
Een SDS boor wordt gebruik voor de zwaardere toepassingen, vooral bij het boren in gewapend beton is deze Labor boor zeer geschikt.

Betonboor kopen?

U wilt een betonboor kopen? Bij Labor Boren bent u aan het juiste adres. Niet alleen de ruime keuze, maar ook de prijs/kwaliteit verhouding is voor u als klant aanwezig. Twijfelt u over de betonboor die u wilt kopen? Bij Labor Boren is de kennis over al onze soorten betonboren ruim in huis. Ook kunnen wij de boren verpakt in setjes leveren zodat u keuze heeft uit meerdere maten. Bestel gemakkelijk uw boren online of vraag eenvoudig een offerte aan. Wij helpen u graag verder.

Levering van betonboren

Labor betonboren snel aan huis of bedrijf geleverd? Wanneer u de betonboren voor 15.00 uur besteld, worden deze binnen 24 uur verzonden. Wij streven ernaar uw boor de volgende werkdag te leveren. Wij versturen onze pakketten via DHL, dit houdt in dat wij afhankelijk van de routes zijn. Heeft u uw boor sneller nodig? Ook afhalen behoort tot de mogelijkheden. Neem contact op met onze klantenservice en wij leggen de boor voor u klaar.